Dinsdagochtend is een feestje. Ik loop in alle vroegte de grote markt op en ruik het fruit, hoor het geschreeuw van de marktkooplui en geniet van mijn rondje langs de vaste kramen. De laatste kraam die ik aandoe is de bloemenkraam. Iedere week koop ik hier verse bloemen, gewoon als cadeautje aan mezelf.

 Vraag me naar een willekeurige dag en ik kan je precies vertellen welke sieraden ik om had. Dit is iets wat voor mij altijd heel belangrijk is geweest. Ieder sieraad dat ik bezit vertelt een klein verhaal waar ik aan herinnerd word als ik ze draag.

De zilveren bedelarmband op Moederdag, het gouden kettinkje wat ik kreeg van mijn zusje op mijn laatste verjaardag zonder kinderen en het zijden koord met het zilveren huisje. Niet alleen vertellen deze sieraden een persoonlijk verhaal, ze maken ook dat ik me anders voel als ik ze draag.

Esthetiek en design zijn onderwerpen die een grote rol spelen in mijn leven. Na jarenlang sieraden van andere ontwerpers te hebben gekocht, designmarkten te hebben afgestruind en andere mensen te hebben geholpen met het vinden van het perfecte sieraad voor speciale gelegenheden besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen sieradenlabel.

Een label waarin voor ieder moment passende sieraden zijn te vinden; of het nu gaat om een dinsdagochtend of de eerste verjaardag van je kindje. The every days, the some days en de unforgettable days, het zijn allemaal momenten waarop je verschillende dingen meemaakt en een andere rol vervult.

Jij bent degene die ervoor kan kiezen om een some day een unforgettable day te maken of een every day meer glans te geven door sieraden om te doen die jou dat speciale gevoel geven en een toevoeging zijn op je herinneringen en identiteit.

Make all your days memorable.

Liefs,

Marleen

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.