Enkele weken geleden waren we op vakantie. Voor het eerst met z’n vieren, helemaal compleet. Waar de dag in het teken stond van de kinderen; ijsjes, zwembaden, speeltuinen en kinderdisco’s, waren de avonden van ons tweeën. In het schemerduister, op het balkon nemen de gesprekken na een aantal dagen een andere vorm aan. Er waren geen laptops waarop gewerkt moest worden, geen wasmachines die begonnen te piepen en geen boodschappenlijstjes die moesten worden gemaakt. “Ben je gelukkig?” was een vraag die Bram aan me stelde.

Nou ben ik eigenlijk hartstikke gelukkig. Ik heb een fantastische man, de twee liefste kinderen van de wereld, een heerlijk huis en een baan waar ik enorm van geniet en voldoening uit haal.

Toch begon er een aantal maanden geleden iets te knagen. Iets wat al jaren sluimert in mijn achterhoofd en wat ik eigenlijk altijd weg heb gedrukt terwijl ik eigenlijk niet eens precies weet waarom. En ineens, een halfjaar geleden, kon ik het niet langer negeren; mijn eigen sieradenlabel. Toen ging het snel, de eerste schetsen hier aan de keukentafel, op zoek naar mooie materialen en een brainstormsessie over het concept op een terrasje in Wenen.

Na een paar maanden van hard werken, nadenken, opnieuw beginnen en weer opnieuw beginnen is het zover; These are the days is een feit. Een label wat ervoor zorgt dat je, wat voor dag het ook is, de juiste sieraden bij je outfit kunt vinden.

“Ben je gelukkig?” Ik ben zelfs meer dan dat. Ik ben compleet gelukkig en ontzettend trots. Trots op alle mensen om me heen die me geholpen hebben en in me hebben geloofd. Ook ben ik trots op mezelf; op het vinden en het realiseren van mijn passie. Wat ik hoop, is dat een klein beetje van die passie en dat geluk wat in de sieraden zit doorwerkt naar jullie, want zonder jullie was dit hele avontuur helemaal niet mogelijk!

Vandaag, de officiële launch van These are the days, is voor mij een dag die ik nooit zal vergeten, een dag waarop alles van de afgelopen maanden samenkomt. Ik draag een gouden ketting met een parel; unforgettable day.

Xx Marleen

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.