Een paar weken geleden werd ik benaderd door Shanna Proost. Zij was op zoek naar merken die mee wilden werken om haar event “Vision Board day” tot een succes te maken. Tijdens dit event gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een “Vision board” en hun bijbehorende dromen en doelen voor het aankomende jaar. Super gaaf! Aan het einde van de dag krijgen de deelnemer een goody-bag mee naar huis vol met producten die hun #Lievelingsleven (quote van Shanna ;-)) ondersteunen. Mijn sieraden zouden een hele mooie aanvulling zijn op deze goody-bag. Wow, wat een compliment!

These are the days en het concept van Shanna bleken ontzettend goed te matchen! Vooral het stukje bewustwording is iets wat we allebei hoog in het vaandel hebben staan. Met mijn sieraden probeer ik mensen bewust te maken van het feit dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat voor dag het gaat worden. Shanna doet dit door middel van workshops, lezingen en coaching.

Jij bent degene die de beslissingen maakt en van een normale, doordeweekse dag (every day) een bijzondere dag kan maken! Laat de beslissingen die je maakt dan ook in het teken staan van jouw Lievelingsleven en de dromen en doelen die je wilt bereiken!

Shanna had het concept van These are the Days helemaal door en na een kleine inventarisatie thuis gingen er 25 my day kettingen en armbanden, ingepakt als kleine cadeautjes, richting Amsterdam. Superspannend maar zo ontzettend gaaf om te weten dat er aan het eind van die zaterdag 25 meiden naar huis zouden gaan met deze reminder! Een reminder voor de momenten waarop het lastig is om je eigen beslissingen te maken en voor je eigen pad te kiezen of simpelweg een reminder voor als je met een rotgevoel op staat en wel wat extra hulp kunt gebruiken bij het maken van goede beslissingen die dag.

Ik weet zeker dat deze 25 sieraden helemaal goed terecht zijn gekomen en de deelnemers een hele mooie herinnering hebben aan een mooie dag! Al is er maar een iemand die er op een bepaalt moment naar kijkt en een beslissing maakt waar ze zelf beter van wordt. Wow… dan is ons doel al bereikt!

 

Login Account

Already a Rubnio Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.